Statul roman reprezinta o piata in continua crestere, fapt pentru care infiintarea unei persoane juridice care isi va desfasura activitatea atat la nivel national cat si international necesita o consiliere juridica adecvata si  in acelasi timp trebuie sa prezinte o conduita responsabila fata de actiunile intreprinse in relatia cu ceilalti jucatori la nivel economic.

 Cu o experienta bogata ce s-a acumulat in decurs de peste 15 ani, venim in ajutorul domeniului afacerilor si furnizam servicii complete si adecvate de consultanta comerciala.

Adesea, se mentioneaza faptul ca afacerile din Romania au o nevoie uriasa de personal, fapt pentru care am decis sa venim in sprijinul acestora si sa oferim atat personal calificat cat si necalificat in functie de cerintele pietei.

Desfasurarea unei activitati comerciale prezinta succes in masura in care factorul uman este pregatit conform si se poate adapta cu usurinta situatiilor neprevazute. Din aceste motive, am hotarat in vederea continuitatii activitatilor economice  intreprinse la nivel national sa furnizam forta de munca din tari asiatice precum Vietnam, India, Bangladesh, Nepal, Filipine, Malaezia, Sri Lanka, Thailanda, etc.  Personalul de care poate dispune o persoana juridica in vederea indeplinirii obiectivelor pe termen scurt sau lung reprezinta temelia succesului in domeniul respectiv.

Adesea, se mentioneaza faptul ca afacerile din Romania au o nevoie uriasa de personal, fapt pentru care am decis sa venim in sprijinul acestora si sa oferim atat personal calificat cat si necalificat in functie de cerintele pietei.

Totodata oferim suport strainilor de pe teritoriul statului roman in vederea integrarii la locul de munca,a reintregirii familiei acestora, dar si a relocarii in cadrul uni alt angajator, care ii poate raspunde nevoilor sale fata de indeplinirea cu succes a cerintelor postului.

Societatile comerciale care isi desfasoara activitatea pe teritoriul mai multor statea membre pot beneficia prin intermediul serviciilor noastre de obtinere formular A1. Societatile comerciale care isi desfasoara activitatea pe teritoriul mai multor statea membre pot beneficia prin intermediul serviciilor noastre de obtinerea formularului A1 de la institutia abilitata in acest sens.

De asemenea, in desfasurarea activitatii conform standardelor impuse de legislatia romana oferim in baza contractelor de colaborare intocmire si evidenta lunara a fiselor individuale de SSM, PSI/SU si Gestionare Deseuri pentru fiecare categorie de deseu generata conform obiectului de activitate desfasurata.

Satisfactia clientului reprezinta punctul principal in construirea si dezvolarea unei colaborari indelungate,  fapt pentru care avem la baza  ofertei noastre servicii bazate pe respect, eficienta, devotament, incredere dar mai ales profesionalism !